Tandlakarvillan

Kökstankar och pajbak

Godkväll vänner,

Oj vad veckan går fort, jag trodde jag skulle ha lite mer tid men så dök det upp några oförutsedda jobb, och sen hade jag halvt missat att boka in dagens jobb pga ett litet missförstånd, så det blev förberedelser sent igår kväll i brådrasket. Jag får rikspanik om jag glömmer något, försöker skriva upp allt och hitta ett bra system, men det bästa vore nog en levande kalender i form av en sekreterare som har full kontroll över mig, ha ha, då skulle jag kunna slappna av.

Vi planerar nytt kök, jag och mannen, och alla lösningar hit och dit ska ju dras omkring ett par varv, vatten, element och annat man ska ta hänsyn till. Pjuh, ett heltidsjobb bara det. Önskar jag kunde trycka på en knapp så var allt färdigt, vi har inte ens kommit till det roliga än utan kartlägger fortfarande planlösningen, vi ska ta ner en vägg, riva fram golvet, byta tak och ta bort element. Hmmm, och en annan är ju aningens velig kan man säga.

I söndags fick jag och S en stund över och slängde ihop blåbärspaj åt vår fina granne som fyllde år igår, och älskar paj! Vi gick över med ett litet ljus i pajen, Smilla ville sjunga men väl framme så blev hon för blyg.

img_0989_1 img_0992_1

Roligare bilder utlovas snarast! Sitter med inspirationskollage för att kunna fokusera på helheten här hemma.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.