Tandlakarvillan

Att hälsa en liten välkommen

Att hälsa en liten välkommen

Happpyyyyyy friday!

Har ni haft en bra dag? Äntligen veckans bästa dag! Ikväll blir det som vanligt, mys hemma framför tvn med ett glas bubbel.

Igår hälsade vi på den lilla.. Ludvig! Ja, det blev det jag hoppades på, hela familjen hade redan börjat kalla honom för det, ha ha, ett av mina favoritnamn, jag tycker det är så sött.

Vi var förbi med blommor, paket och mat (ja jag hade rott ihop tacopaj åt la familia och våra föräldrar, allt för bebismys, men ganska skönt att få komma hem till lagad mat efter BB inte sant?)

 img_0872_1

Tema beige och cremevitt – jag vet att man köper blått när det är en pojke, men det är trots allt mamman som njuter av blommorna i första hand!

img_0875_1

Tips! Klipper alltid bort fröerna – det färgar ju och fäller så. Enkel, handknuten bukett med liljor, rosor och eucalyptus – enkelt och spretigt, det är min melodi.

Ja, och så var det paket..

Finns det något sötare än babykläder? Ä l s k a r .

Mitt val till lilla Ludde föll på beige/brunt/cremevitt, tycker det är såå sött den första tiden.

img_0851_1

Newbie har alltid sött till de allra minsta, Smilla använde jättemycket Newbie som baby sen tycker jag kollektionen blir tråkig i strl 92 och upp så man får passa på. Sen är Ludvig väldigt mörk så då är beige extra fint!

img_0856_1

Mailegs bebismus, så söt. Det här är Smillas, men det kommer bli lite påfyllning till barnen från Maileg, särskilt till Jul då jag tycker det är så bra att ge i adventspresent.

Ni hittar plaggen r och musen här.

Och här är han alltså.

L U D V I G

img_0879_1

Vilken stjärna eller hur, hur söt? Ni ser ju vem han brås på eller hur, givetvis sin faster, ha ha!

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.