Tandlakarvillan

Vardag

Vardag

Godmorgon vänner,

Vad roligt att se att ni är så många som tittar in, T A C K !

Det gör det ju lite roligare att faktiskt lägga ner tid på bloggen, för det är faktiskt så, att man tar tid från något annat, tyvärr finns ju bara 24 h per dygn men jag önskar att jag kunde fördubbla den för jag hinner sällan allt jag skulle behöva, men så känner vi väl alla.

Jag har varit på dagens första styling, nu har jag lite pappersarbete att göra hemma under dagen. Uppdatera sidan, skicka fakturor, boka formex, skriva skyltar till skyltningen, planera in möten etc etc.

Inför varje helstyling jag gör så blir alltid vårt hem lite rörigt, jag får lite panik när det är kaos och saker är överallt och det är ju dessutom mycket värre när man både har barn och katt, min hjärna presterar inte bra när det är stök runt omkring. Och det har ju verkligen bara börjat för under hösten ska vi renovera och då snackar vi stök. Åh, lite ångest inför det. 

IMG_6476_1

Med tanke på stöket blir det bara close ups idag. Jag älskar mina Cloud krukor fr Hannas room, har en M i grönt (bild) och en vit i strl S. Fattas bara en svart nu.

IMG_6130_1

Dödskallen i cement som jag fått av en nöjd kund efter en styling <3 verkligen=”” älskar=””>

IMG_6477_1

Vår lite tomma vägg i vardagrummet där Smillas tält från Granit står nu. Jag står i valet och kvalet om det blir en låååång platsbyggd hylla m elementskydd här eller bara gardiner. Vad tycker ni? Petra (House of Philia) har byggt en liknande och vi har sparat samma inspirationsbild såg jag, ha ha.. Lite så hade jag tänkt.

Nu kaffe sen jobb!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.