Tandlakarvillan

Rödvin, risotto och lägenhetsstyling

Rödvin, risotto och lägenhetsstyling

Godkväll,

Har ni en mysig fredagkväll?

I vår familj tokälskar vi fredagar – god mat, gott i glasen och vi spenderar nästan ALLTID fredagkvällar hemma tillsammans i soffan. Den här helgen har den stora mammahelg så det är jag, mannen och Smillis som är hemma. Hon är en riktig mysgumma hon med och trivs bäst med oss runt omkring sig, titta på film, äta godis o bara slappa efter en vecka på dagis.

Ikväll gjorde jag risotto – med chevre och ugnsbakade rödbetor till. Jimmy har efterfrågat det så länge så nu fick jag tummen ur. Det tar ju en stund om man ska få till det. Jag ringlar honung över chevren och har pinjenötter till. såå gott!

IMG_6443_1

IMG_6449_1

Idag fotades lägenheten som jag stylat under veckan, det var en helstyling och det betyder att lägenheten var ett tomt skal när jag kom, sen slog hon med sitt trollspö 😉 Ha ha.. Min mamma säger alltid ”oj oj din stackare har du burit allt det här?” Ja senast idag faktiskt. Visst är det mycket bärande, kånkande och slit men det är SÅ roligt!

 IMG_6363_1

IMG_6367_1

IMG_6381_1

IMG_6426_1

IMG_6380_1

IMG_6331_1

IMG_6342_1

IMG_6415_1

IMG_6419_1

Jag samarbetar med Bjurfors i Västerås, en av de allra bästa om ni frågar mig (såklart!) Ser framemot att visa och att själv se resultatet av bilderna, den ska komma ut till försäljning imorgon och det ska bli så spännande att följa försäljningen. Det är en superfräsch 2:a vid Öster Mälarstrand, stilrent kök och badrum och en stor balkong, lägenheten har sjöutsikt, hur mysigt som helst!

Jag älskar verkligen detta område, en egen liten ”stad” som fortfarande byggs upp, mina föräldrar har köpt lägenhet runt hörnet och jag hoppas att jag får sätta tänderna i den när det är dags nästa sommar.

Nu är det dags att lägga lilla snäckan här hemma,

Natti natti

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.