Tess

Hotellövernattning och samma julklapp

Godmorgon fina. Har du sovit gott? Det har jag. Gissar på att det beror på att Ludde kom hem igår efter pappa-veckan och han låg och sov så sött när jag kom hem från jobbet. Kröp ner bredvid honom och han delade ut både pussar och kramar till mig och A när han fortfarande sov. Såå goo ❤️

Idag väntas en jobbdag till 21:15, sedan kliver jag av för tre dagars ledigt och ska ladda batterierna  inför en jobbhelg.

I helgen var jag och A iväg till Stockholm. I julklapp av mig fick han en natt på hotell vlarion sign, precis som förra året. Men detta året tänkte vi precis samma sak, så han också tänkte ge mig det. Eftersom att jag inte skrivit ut mitt schema så var han inte säker på vilken helg jag var ledig, eller vilken helg L skulle vara hos sin pappa. Så därför kunde han inte boka, men det kunde jag 😉

Det var en mysig dag och natt. Vi badade på selmas spa, på deras tak pool, tog en öl. Gick it och åt. Som vanligt gick vi till hotellet och myste framför teven. Vi var verkligen såå välförtjänta av att åka iväg. Hela hösten och vintern har bestått av flytt, stress och renovering.

 

Nu ska jag fortsätta dricka upp kaffet och L tuggar (fortfarande) på en gurka. Herregud, en värre gurkälskare får man leta efter. Han klämmer lärt i sig en hel gurka utan problem 😂

 

Jag önskar dig en fin dag, vi hörs ikväll 💕

Vi åt på samma ställe som förra året. Maten är så god. Jag tog fläskfilé med potatisgratäng med rotfrukter, bea och vitlökssmör.

A tog en hamburgare med sötpotatispommes. Hamburgaren såg så god ut. Jag har lite svårt för hamburgare, men ska ge denna en chans nästa gång =)

Älskar denna tröja, så himla mysig 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.