Tess

It’s the cosy season

Hösten är en av mina favoritårstider och varje år letar jag efter nya och mysiga höstkläder och detaljer till hemmet. Jag har precis bytt gardiner i vardagsrummet till ett par mörkare grå, från ett par vita. Väntar på en lite mörkare matta också som kommer passa så bra här hemma i vardagsrummet.

Här kommer lite av mina favoriter nu till hösten =)

Teddy jackets 

Cosy knits

Take a cup of tea in that PJ

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Orsakulla mamma vid 20, nu lärare & doula

    Så fina saker 😃. Skulle verkligen vilja ha en pälsjacka som dessa ovan så sugen på något mysgplagg att riktigt gosa in mig i 😊

  2. Orsakulla mamma vid 20, nu lärare & doula

    Så fina saker 😃. Skulle verkligen vilja ha en pälsjacka som dessa ovan så sugen på något mysgplagg att riktigt gosa in mig i 😊