Tess

Mumsig soppa

Tidigare idag slängde jag ihop denna sparrissoppa med små potatisbitar i. Till det gjorde jag vitlöksbröd och det var så gott. Jag har bestämt mig för att denna höst lära mig många nya recept på soppor och grytor. Det är något som jag finner så mysigt på hösten och man kan aldrig sitta på för många recept.

I morse fick jag sovmorgon, så himla härligt. Killarna klev upp och myste i soffan och kom in senare till mig ochväckte mig med pussar. Fick ta en lång och varm dusch efter frukosten och såna småsaker gör mig så glad. Just nu är det mycket som händer och mitt i allt det är jag så tacksam för mina killar och så stolt. Så stolt över att som är mina.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. A är ute med sina vänner, Ludde ligger och sover. Imorgon bitti ska jag plocka fram en mysig frukost och ta tillvara på dagen innan Ludde åker till sin pappa på måndag. På onsdag åker jag till Stockholm och det ska bli så skönt att komma iväg. Så härligt att ha något att se fram emot <3

Jag hoppas att du har haft en fin dag. Vi hörs imorgon igen, kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.