Tess

Nedräkningen har börjat

{ Ljusinsläppet i vårat vardagsrum var så fint igår. Älskar den nymålade väggen med en grå färg som jag själv bestämde hur den skulle se ut }

Godmorgon fina 💭

Hoppas du sovit gott 💗 Här hemma ska jag snart duka fram för frukost och ta min första kopp kaffe. Bland det bästa som finns är morgonkaffet. För dig också? Om jag inte får mitt morgonkaffe kan jag bli på lite dåligt humör 🙈

Nu har nedräkningen för helgen börjat. Imorgon är det äntligen fredag och längtar lika mycket varje gång. Vi har ingenting planerat ännu, förutom att A ska iväg på lördag. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på. En mysig frukost ska vi iallafall äta 💗

Hoppas du får en fin torsdag 💭

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.