Tess

finaste bokstavsmyntet

Som ni redan säkert vet så har jag en kärlek till enkla och personliga smycken. I samarbete med Giftstory.se har jag fått hem detta fina bokstavsmynt (klicka HÄR så kommer du till det direkt) med bokstaven A- som står för Andreas. Jag har sedan tidigare en tatuering för min son, så nu har jag båda mina killar med mig, vart jag än är <3

Giftstory.se har inte bara detta fantastiska smycke, utan allt du kan tänka dig när du går i tankarna att finna en gåva. Själv får jag ibland idétorka när jag ska köpa en present, vare sig det är endoppresent , födelsedagspresent eller julklapp. Då finns allt samlat på ett och samma ställe- Giftstory.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.