Tess

Plagg att bära nu när sensommaren kommer

Herregud, det är redan andra augusti och jag är lycklig över att inte behöva klä mig varmare. I affärerna börjar det redan ramla in höstkläder och om jag ska vara ärlig är jag inte redo för det ännu, haha. Denna sommaren har verkligen haft min smak mode och jag hoppas det kommer hålla i sig.
Har verkligen fastat för alla dessa plagg med fina knappar, volanger och jordnära toner. Min kärmor sa en dag när vi var och shoppade ”du behöver något med lite färg i din garderob”. Haha, jag håller med! Min garderob består typ bara av jordnära färger på mina plagg. Har typ två gula tröjor.. men det är de, hehe 🙂 Men alltså, jag fastnar alltid för dessa typer av färger. Gör du också det? Hur mycket jag än anstränger mig för att finna något med färg går det liksom inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.