Tess

Godmorgon

Och hej på er! Hoppas ni mår bra =) Jag och mini myser framför teven och jag har en kopp kaffe i handen. Det är verkligen den bästa kombon. Kaffe är något jag bara måste ha på morgonen och om det är slut, ja, så växer hornen fram, haha 😉

Igår var vi på kryssning med Mickes pappa. Buffén var SÅÅ god och det fanns allt man kan tänka sig. Mums!

Vi kom hem innan sex, då åkte Micke och tränade och när han kom hem åkte han iväg igen. Jag och Ludde kröp ner i sängen vid tio tiden. Han fick sova med mig, det är en liten grej vi har när Micke inte är hemma vid läggdags, då myser vi för fullt 💗 Ludde kröp så nära och det finns inget bättre. Han har börjat visa sin kärlek på en helt annan nivå. När han vill kramas gör han det, han kan dra en i armen när han sitter i vagnen för att han vill kramas. Då drar han ner en, tar handen på ens kind, lägger sin kind mot din kids och säger "mmm", då gosar han =) Älskade hjärtat, som jag älskar dig 💗

Idag har vi inga planer för dagen. Jag vill få lite tvättning och städning överstökat. Resten få vi se =)

Jag önskar dig en helt fantastisk dag 💗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.