Tess

Måndag morgon

Godmorgon fina!

Idag fick jag sovmorgon medan killarna klev upp och startade dagen. Jag vakande för en timme sedan och sitter nu i soffan med en kopp kaffe. Det är något jag måste ha på morgonen, och om det inte finns är det tur att affären ligger nära 😉

Idag har vi ingenting inplanerat, förutom att Micke ska iväg med en kompis i eftermiddag. Innan dess lär vi nog hitta på något hela familjen beroende på väder =)

Igår var jag iväg till bästis en stund medan Ludde och Micke var hos Mickes farmor. Vi satt bara och pratade, tittade på teve och ja, bara va. Det har varit så högt tempo nu det senaste så det är verkligen skönt att bara ta det lugnt. På kvällen köpte jag och Micke hem lite chips, vattenmelon och lite lösgodis och tittade på Johan Falk. Mot midnatt gick vi och la oss. Det är alldeles för sent och jag känner att det är en så dålig ovana när det blir såhär ofta. Helst skulle jag behöva gå och lägga mig senast klockan tio på kvällen. Vet att det är såhär det blir när vi båda är hemma och vill njuta av semestern till max tillsammans. Ni småbarnsföräldrar kan nog relatera till att det lätt blir sena kvällar när man vill ha lite tid själv med sin partner.

Jag hoppas att ni får en så mysig dag, så hörs vi under dagen <3

I fredags lekte Ludde och Mikes lilla kusin så mycket. Det var full fart och båda två tyckte att det var så roligt =)

När det är familjeträff är det ett lotteri om vad alla ska göra. ”duka”, ”skära sallad” osv. Denna lapp fick jag tillsammans med Mickes fasters fästman =) Vi gjorde en sallad var och sedan var vi klara 😉

Alltså.. Mums! Detta var såå gott! Grillad lax, grillad zucchini, sparris, romsås, potatis, dressing och massa annat gott.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.