Tess

Angående vår medverkan i unga mammor

I våras blev jag kontaktad av en kvinna som jobbar för tv- serien unga mammor. Hon berättade att hon blivit tipsad om mig och mina killar och ville ha med oss i serien. Jag blev alldeles varm i hjärtat av att ni uppskattar det jag gör och att dom ville ha med oss 💗

Vi tog beslutet att inte medverka då Micke inte känner sig allt för bekväm med att bli filmad så pass mycket som vi skulle blivit.

Jag älskar älskar verkligen hela konceptet med serien och hur många unga föräldrar som kan relatera till fördomar och annat som vi unga föräldrar får höra. Även blivande unga föräldrar tror jag känner sig tryggare i sin blivande roll som mamma/pappa när dom ser hur många andra unga som klarar det precis lika bra som äldre föräldrar.

Är det någon av er som sökt?

Hittade denna bild idag när jag gick igenom vår extra hårddisk. Ser ni hur liten han är och så knubbig? Mammas älskling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.