Tess

Hackad snapchat

Godmorgon fina <3

Vilken fin dag vi hade igår. Familjeträffen var lika härlig som vanligt och något jag kommer leva på länge. Trots regn så spelade vi kubb. Det är alltid tjejerna mot killarna och det bästa laget var jag ju i 😉 Vi lagade mat efter kubben och barnen busade för fullt =)
Mitt i allt fick jag ett mejl om att någon hackat sig in på min snapchat. Går in i appen och ser att jag inte längre är inloggad och jag kan inte logga in med mitt lösenord. Jag lyckas byta lösenord men blir rädd när sådant händer. Varför vill man komma in på någon annans snapchat? Nä, usch för såna människor.

Ludde var så trött så vi åkte hem vid halv åtta och sedan somnade han så fort vi kom hem. Micke gick ut med vänner och jag satt och redigerade vloggen som jag la upp. Det är så himla roligt att redigera! Om du har några önskemål om någon video du vill se så kommentera här nedan =)

Idag hoppas jag på en hemmadag med mina killar. Vi har varit ute på äventyr en hel del så att bara sitta ner och mysa med mina killar i soffan framför en film längtar jag efter. I veckan ska vi iväg igen, men mer om det senare =)

Vad ska du göra idag?
Önskar dig en fin dag <3

Är nästan trött på utemat nu efter dessa dagar, men en sushi hade varit gott, hehe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.