Tess

Längesedan || Inglasning till altanen

Hej på er vänner! Hur mår ni? Det känns som en evighet sedan jag skrev ett ordentligt inlägg här. Det var trots allt över en vecka sedan. Både inspirationen och motivationen till det mesta är som bortblåst. Känner att jag inte mår så bra som jag önskar att jag gjorde. Tror nog att jag är på banan snart igen. Jag vet att både måendet och livet har sina stunder och jag känner mig själv och vet att jag snart är på banan igen =)

För ett tag sedan var vi iväg och tittade på olika varianter av inglasning till altanen. Jag och Micke är inte helt överens om vart inglasningen ska placeras. Trots det är det ändå roligt att åka och titta och finna inspiration. Inglasningen ska inte byggas i år ändå, så vi har tid på oss att fundera på hur vi vill ha det =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.