Tess

Friyay

Godmorgon finis! Hur mår du? Här hemma mår vi toppen! Micke kom hem från jobbet för en stund sedan och jag och mini myser massor framför teven. Planerna för idag är att vi ska fika någonstans och ikväll ska jag till Hanna för myskväll med henne och Natta. Så mysigt! Vad med som händer under dagen får vi se =)

Edit: Ser ni förresten skillnaden på bilderna? Den längst upp är tagen med vår Sony a5000 och dom andra med min iphone 6s. Bilderna som är tagna med min mobil är i otroligt dålig kvalité, vet inte vad som har hänt. Dom brukar bli klarare och finare. Hela min mobil är ju fylld med sprickor, så kanske har något med det att göra, hehe..

Men ja, ser ni skillnaden!? 😍

När Micke kom hem blev det en mys stund i sängen innan jag och mini klev upp. Ludde älskar verkligen att se sin pappa när han kommer hem från jobbet. Så underbart att se 💗

Bli kliad i håret och på ryggen, det är grejer de =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.