Tess

Bullbak och en lättare läggning

Äntligen sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på ”alla hans ex”. Dagen har varit lugn och harmonisk, men med en bebis blir det alltid ”lite mer”. Idag har vi myst och bakat saffransbullar. Jag bakade dessa bullar förr förra julen men då var det inne i ugnen aningen för länge, men idag blev de… Perfekta! När julafton närmar sig ska jag baka lite mer. Bakar du när det är advent och jul? Jag tycker att det är så himla mysigt och jag vill hålla julbaket som en tradition. Ludde sitter i sin stol och inspekterar a l l t jag gör och är så nyfiken.Tänk när han kan baka sina egna bullar.. Som jag längtar!

Ludde somnade för en timme sedan och det var en sådan lätt nattning. De senaste dagarna har varit ”svåra” då han inte har haft viljan att somna, trots att han är så trött. Ikväll badade han precis innan läggdags och när han väl skulle sova tog det bara några minuter innan han somnade. Det var så skönt att bara kunna lägga honom och sedan smyga ut. Jag tror han är just såhär nu för att han har fått en tand. Den har spruckit igenom, men det är självklart att det gör ont och kliar fortfarande. Mammas stora kille. Jag blev nästan full i tårar när jag kände att han fått en tand. Tiden går så fort och imorgon blir han hela sju månader ♥

Jag hoppas att din dag varit som du önskat. Stor kram till just DIG ♥

Idag tog jag fram Luddes tomtemössa som jag beställde för ett tag sedan. Han har tillhörande byxor och tröja som han ska få bära på julafton.

Såhär blev bullarna =) Jag har några framme och frös ner resten till de kommande adventmys ♥

Luddes farmor kom hit en stund lite tidigare. Hon hade med sig lite saker till Ludde och lite godis till oss 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.