Tess

Torsdag och dagens planer

Hej finisar! 
Hur mår ni? Jag mår sådär men försöker hålla humöret uppe. Kroppen värker och jag misstänker att jag har alldeles för lågt blodtryck. Kan bli yr och svimfärdig precis när som helst, vilket är otroligt jobbigt och läskigt. Ska ta upp detta med vår barnmorska idag när jag ska dit lite senare idag. 

Hur ser dagens planer ut då? Just nu sitter jag i soffan och sneglar på Desperate Houswifes samtidigt som jag bloggar OCH väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in lite mer tvätt, haha =) 
Lite senare ska jag som sagt till vår barnmorska men innan det ska jag och M på vår första föräldrakurs. Jag är verkligen så taggad och tycker att det ska bli så kul att lära mig mer och även träffa andra blivande föräldrar! Igår gick vi in i vecka 30 och jag kan inte greppa att bebis snart är här hos oss. 
Vet ni vad jag kom på just nu i skrivande stund?! För några månader sen köpte vi gips osv så vi kan föreviga magen! Undrar om vi kanske ska göra det ikväll? Krävs nog en del tålamod, haha =) 

Nu ska jag fixa lite med tvätten. Vi hörs senare och då kommer jag berätta hur kursen var och hur det gick hos barnmorskan =)
STOR kram så länge!

Ni som följer mig på Instagram har redan sett denna, men tycker att den platsar här på bloggen också 😉 
Denna tog jag igår när vi gick in i vecka 30. Skulle helst vilja ha mini här nu, men h*n får gärna vara kvar några veckor till

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.