Tess

Status just nu

– Imorgon går vi in i vecka 30 och det slår mig hur nära vi är nu. Helt sinnes! Tänk att vår bebis kan vara här inom åtta veckor?! Det känns skönt att vi har nästan allt ordnat innan mini kommer. Der enda som ska inhandlas är blöjor, våtservetter, torrservetter osv och lite till mig själv, så som amnings-bh och inlägg. Och snart ska B-väskan packas!

Älskade du, vi längtar efter dig

lig updatering här och på min instagram)… Tappade ju den på en sten i somras och inte förens nu har jag lejt iväg den på lagning, haha. Skärmen är spräckt och hemknappen fungerar inte alls. Den har dock varit iväg i snart tre veckor så jag hoppas att jag snart får gillbaka den…  Just nu lånar jag M’s morfars Iphone 4 som jag blir tokig på, haha! Ni som har eller haft en fyra vet vad jag pratar om när jag nämnder att det är seg.

– Min kropp är helt slut! För några månader sedan var jag så glad över hur bra jag mådde och önskar att det var så nu också. Min trötthet har börjar komma tillbaka och likaså min migrän. Jag vet knappt vad som är värst? Att känna att jag kan somna vart som helst eller att ständigt ha ont i huvudet? Smärta i ryggen har också börjat smyga sig på och foglossningen är lika jobbig som tidigare.

– Jag längtar så tills bebis är här. Känslan att veta att h*n snart är här är helt obeskrivlig. Det är bara ni som är eller har varit gravida som kan förstå. Innan jag blev gravid visste jag ju såklart att jag kommer längta, men denna känslan alltså. Helt obeskrivlig.

                                      
Detta längtar jag också efter- att komma i mina vanliga kläder igen och MIN KROPP. Läntar så tills långa vår och sommar- promenader med vagnen, bebis och M!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.