Tess

Misslyckad bakning…

God kväll fina 
Här hemma sitter jag och Andreas i soffan och tittar på ”Suits”, våran nya favoritserie. Rekommenderar verkligen den om du letar efter en ny serie att titta på =) Vi landade ganska precis i soffan. Andreas tog nattningen med Ludde och då passade jag på att duscha och krypa upp i soffan med Andreas med en ansiktsmask. Så mysigt och välbehövligt.

Idag har jag haft ännu en ledig dag med mini. Vi har städat, tvättat och skottat. På tal om att skotta! Vi behöver verkligen investera i en snöslunga eller liknande till nästa vinter. Andreas skottade igår kväll och innan han kom hem från jobb idag fick jag skotta till våran infart efter att kommunen varit ute och plogat så det blev en vall. Det går såklart bra att skotta för hand, men med en snöslunga går det fortare och man sparar ryggen också.
Finaste och bästa hjälpen 

När vi kom in började vi baka bröd, men jag insåg ganska snart att vi hade slut på mjölk och jäst för bröd… Så, vi fick improvisera. Istället för jäst och mjölk så använde vi vatten och bakpulver. De andra ingredienserna var bara mjöl, salt, sirap och vetemjöl. Ganska tråkigt bröd blev det och ja… inte så gott heller. Så Andreas köpte hem bröd när han slutade jobbet, haha.


Ludde älskar verkligen att baka ALLT. Oavsett vad jag ska baka så ska han vara med. Det är så roligt att han har intresse för bakning och matlagning då jag själv tycker att det är roligt. Det blir liiite stökigare överallt med en snart treåring i köket, men bakat av dubbelt så mycket körlek ( trots att det inte lev så gott, hehe )
Här på plåten innan dom ska in i ugnen ser dom ju ut att bli goda? Förutom att jag skulle vilja haft något frö på… solrosfrö eller sesam… Hade ingenting av det hemma, så dom såg även lite tråkig ut. Bättre lycka nästa gång! Har dock kylen fylls med jäst för söta degar, så jag ska storbaka nästa vecka och gärna något som går att frysa in. Har du något tips?

Nu ska vi snart göra kväller. Jag ska upp klockan sex imorgon, så ska titta på ett till avsnitt och sedan krypa ner i sängen.
Hoppas du har haft en fin dag. Vi hörs imorgon 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.