Enklaste snacksen – Systrarna Eisenman
systrarnaeisenman

Systrarna Eisenman

Annons

Enklaste snacksen

Enklaste snacksen

Sommarlov, lediga barn och full rulle! Då vill vi kunna fixa med nyttiga snacks snabbt till barnen när hungern plötsligt faller på. Edamamebönor (sojabönor) är fulla med protein och ett perfekt mellanmål eller snacks innan middagen som alla våra barn fullkomligt älskar. Vi brukar köpa dem frysta och hela i sina skidor.  (Vi ser till att alltid ha en påse i frysen…) Vi ångkokar dem, strör över flingsalt och serverar! Ytterligare ett stort plus är att barnen hålls sysselsatta en bra stund! 🙂

 

SONY DSC

SONY DSC   SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC  SONY DSC

 

SONY DSC

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
systrarnaeisenman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons