Vinn Monicas “Asiatiska nudlar och smårätter!” – Systrarna Eisenman
systrarnaeisenman

Systrarna Eisenman

Annons

Vinn Monicas “Asiatiska nudlar och smårätter!”

Dags för tävling! Himlen är klarblå, solen skiner och det är fantastiskt fin måndag här i Stockholm idag! Så vi börjar den här veckan med att tävla ut 3 ex utav  Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter.  Passa på nu att vinna en inspirerande och vacker kokbok, full med recept på  goda soppor, wokar, sallader och smårätter: allt serverat med vackra mat- och miljöbilder.

Svara på frågan “vad är glasnudlar gjorda av? “ och motivera varför just du ska vinna boken! Skicka ert svart till info@systrarnaeisenman.se   Fredagen den 11 november utser vi tre vinnare här på bloggen.

Måndag betyder också veckans vegetariska och för att ni ska få ett smakprov ur Monicas bok har vi samlat några av de vegetariska recept som finns i boken.

 

Nudlar med grönsaker och tofu
Nudlar med grönsaker och tofuFoto: Jonny Lindh

 

Nudelsoppa med miso, shitake och tofuNudelsoppa med miso, shitake och tofuFoto: Jonny Lindh

Friterade majspuffar med koriander och chiliFriterade majspuffar med koriander och chili
Foto: Jonny Lindh

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
systrarnaeisenman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Glasnudlar görs initialt på mungbönsmjöl. Jag är en matlagningsglad sjuksköterskestudent som älskar att experimentera i köket. Studentlivet skapar kreativitet eftersom planering och “ta vara på mat” är centralt för att få ekonomin att gå runt. Har förälskat mig i det asiatiska köket eftersom dess innovation och dimensioner är gränslösa. Det kräver teknik och fantasi för att skapa asiatisk magi vilket är ett projekt jag gärna tar mig ann. Det hade varit roligt att få vinna ett exemplar av er bok för att ge mig inspiration i mitt studentkök och vidareutveckling inom asiatisk matlagning!

Annons