Stylar mackor åt Dunkin Donuts – Systrarna Eisenman
systrarnaeisenman

Systrarna Eisenman

Annons

Stylar mackor åt Dunkin Donuts

När jag, Monica, inte jobbar på bokprojekt eller tidningsuppdrag med Lisa jobbar jag även som matstylist på olika reklamuppdrag. Det kan innefatta bland annat tryckta annonser, reklamfilmer eller förpackningar. Förra veckan gjorde jag ett jobb tillsammans med fotografen Lina Eriksson åt Dunkin Donuts. Amerikanska som jag är, så erkänner jag att jag har liten liten “soft spot” för donuts – och framförallt för just Dunkin Donuts. Men denna gång var det deras mackor som skulle fotograferas för deras butiksmenyer. Det blev en vegetarisk wrap, en kyckingwrap, en tonfiskfylld croissant och en tonfiskfylld bagel.

 

IMG_8869[1]

 

Många har, i många fall, en felaktigt bild av hur man som matstylist “fejkar” maten. Folk har hört att man har t ex hårspray och diskmedel på maten. Jag är ledsen att göra er besvikna men jag har aldrig fattat exakt varför man skulle använda hårspray på maten? Vill man att de där ärtskotten ska se extra piffiga ut kan man använda sådana enkla medel som att lägga ner dem i ett isvattenbad.  Här har vi endast använt de riktiga produkterna och det enda “fusk” jag gjorde var att pensla tomaten med lite vatten då de blev lite torra under det varma skenet från lamporna.

 

IMG_8876[1]

 

IMG_8872[1]

IMG_8867[1]

Till min stora glädje hade kunden med sig några donuts – och till min ännu större glädje så öppnar de en till butik  – i Gallerian ( i centrala Stockholm) inom en snar framtid. Jag kommer nog hänga på dörren…

 

Här kan ni se fler matstylingjobb som jag har gjort!

 

 

 

.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
systrarnaeisenman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons