superpaddan

Latkorv på tur

Ja plötsligt händer det! För 1.5 år sedan tränade jag flera ggr i veckan och mådde så bra av det, jag kommer ihåg det men jag kan tydligen inte se det som motivation nog att starta igång den här rostande motorn!

Men idag hakade jag på Kian och Johan som skulle ut och gå! Fan vad skönt de var, och pricken över i var att jag fick stanna och leka lite i lekparken! Undra om jag kommer ihåg den här känslan i morgon eller om latmasken biter tag i mig och kväver den!

Tidigare var det längtar efter barn som fick mig att gasa rejält, nu är det lite rädslan för syskonförsök som bromsar mig! Just nu kan jag ju skylla på vikten, annars skulle det inte finnas någon förklaring! Haha min hjärna funkar lustigt!

Nu spårar tankarna igen haha! Jaja, åter till promenaden! Vi hade det sååå mysigt och skoj! Det vill jag göra igen i morgon, punkt!

Mamman klämde ner rumpan i rutschkanan, och se så kul det var! 😅❤

På vägen hem slocknade lillen så vi passade på att ta en lite extra lång tur!

Vilka är dina bästa motivationstips till att röra på dig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.