stylingbylinda

NY BIL !

Familjen har gjort kväller och jag gör min dagliga inspirations koll➰ Datorn åker fram och jag kryper upp i sängen bredvid M som andas tungt bredvid mig. Älskar när lugnet har infallit sig i huset och jag har min alldeles egna tid !

 

Idag har vi beställt en bil , äntligen kom vi fram till ett beslut om vilken bil det skulle bli. Det känns skönt och riktigt bra ! Nu får vi vänta några månader på att vi skall få den ,men vi har en större bil på G som vi kan fraktas runt i och som jag kan ha i mitt jobb.

Imorgon är det fredag och helgbuketten ska handlas. Har köpt hem magnolia och tulpan i kruka➰ Älskar när våren är på intågande och man äntligen får börja handla hem lökar och vårblommor.

Hur härlig är inte den här tiden? Helt fantastisk- Det är ljust när man vaknar och kliver upp och det är ljust när man slutar jobbet för dagen .

 

Jag har några timmar att jobba innan jag tar helg!

Ännu en helg som kommer att spenderas i innebandyhallen och ishallen. Cup i hockey på lördag och cup i innebandy på söndag.

 

Gonatt fina ni, vill vara pigg när jag slår upp mina blå Imorgon. ➰

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.