stylingbylinda

Att välja golv !

Hallå på er bloggisar – Som överskriften lyder så håller vi på att kika på golv-  genomgående till nya huset !

Golvet sätter prägeln på hur känslan i huset kommer att bli och är nästintill den viktigaste delen Av att skapa den känsla som vi vill ha. Vi har valt att jobba med ett ljusare golv, ett plankgolv men som är parkett.  Jag har tidigare lagt valet på ett träplank golv, men med små innebandyspelare hemma så blev det genast mycket märken i golvet.

Därför valde vi att gå på ett hårdare golv som kan ta mera stryk än vad ett rent trägolv kan.

Vi väljer ett golv som är lätt att kombinera med annan inredning – Det kan hända att där jag bor så ändras det om lite titt som tätt ;D !!

Därför är det bättre att tänka till på golv – Vi tänker Behov ,slitage och att det ska hålla inredningsmässigt i många år.

Vi kommer att ha målade väggar med varm beiga/grå toner i olika nyanser. Naturmaterial i form av trä, betong och växter.

Bild från Pinterest .

Det kommer att passa perfekt med ett ljust parkett 1 stavs trägolv hos oss – Golvet kommer att ge den perfekta känslan som vi vill ha.

 

I sovrummet och i vårt dressingroom så kommer det att läggas in en snygg heltäckningsmatta. En matta som går i en beige/grå ton och har lite av ett skimmer i sig. det ger en lyxig och mjuk känsla som vi vill ha i vårt sovrum.

Många beslut kommer det att bli Och vissa är lättare än andra att ta !

 

Nu ska jag och M åka ner på stan ! En frukost på Elite Hotell med vänner väntar . En liten överraskning till M.

Ha en fin söndag i solen .

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.