stylingbylinda

STARTAR MITT EGET !

Gokväll bloggisar – ligger vaken såhär näst inpå småtimmarna. Har plockat fram inspomappen till huset och sitter och planerar. Tänk att jag är som allra kreativast på kvällstid. Jag är inne i en smågalen period just nu med många bollar i luften och samarbeten som jag planerar för fullt och husplanering däremellan .

Nu har planerna gått i lås och jag startar mitt eget – Mitt egna styling & inredningsföretag – IBland får jag stanna upp och nypa mig själv i armen !

Jag har fått äran att få göra det jag vill i många år nu och nu får jag stå på egna ben och göra det jag gillar allra bäst !

Läskigt men otroligt spännande och inspirerande.

Hade ett givande möte idag som jag hoppas på att få genomföra – Längtar att se vart det kan bära av. Tror att vi skulle kunna få ett grymt bra samarbete !

Jag kommer även att arbeta tätt intill min vän som driver ett väl omtalat städbolag – Det känns lite extra roligt att få göra det samarbetet  med henne och få vara idérika tillsammans.

Nu ska jag stänga igen lapen och sova innan jag väcker M som redan hunnit somna. Imorgon så väntar en ny härlig jobbdag.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro Reher Ernlund

    Kram och grattis min älskade dotter är det någon som fixar det så är det du. 😊
    Så roligt att du får chansen att göra det som du brinner mest för. 🌺
    Stolt över dig älskade dotter ❤ ❤