stylingbylinda

FÄRGSÄTTNING !

Hallå bloggisar- Vill tacka er för helt fantastiskt respons på mitt förra inlägg om mitt nystartade företag. Tack snälla ! Blir så glad för alla värmande ord som ni ger mig .

 

Idag efter jobb och bestyr så styrde vi bilen till Bilbolaget för att titta på en bil. Vi provkörde och fick några offerter ! Vi hittade en som skulle passa bra- Den är rymlig och kan vara med mig ute på en del jobb.

Vi passade även på att stanna till på färgaffären- Planerna på färgsättning i huset är påbörjad. Vi vill ha en varm och ombonad känsla i huset och kommer att hålla oss i grå-beiga dämpade toner som passar bra till andra material som vi har valt att så småningom ta in i vårt hem.

Det blir mycket naturmaterial som trä, linne, betong och läder.

Det känns som att vi hittat en bra balans med det hårda och det mjuka i huset. Lite av det industriella möts upp av trä inredning och textilier.

Vi kommer att låta en grå/beige ton gå som en rödtråd genom hela huset- Såsom hall och trapphus så att det känns enhetligt. Och bryta lite i sovrummen. Vårt hus är väldigt ”stort” med öppna ytor och stora rum så tonerna känns extra viktigt att få till då vi vill få den harmoniska och lugna känslan. Sen kan vi enkelt byta ut textilier, kuddar och inredning efter säsong och tycke.

Nu väntar vi på att få hem en provbit på ett golv som vi hittat – Längtar till den kommer så att vi kan börja spika lite beslut . Golvet känns som den stora biten att verkligen sätta- Blir golvet som vi vill och har tänkt oss så kommer alla andra bitar också falla på plats.

Snart är det bara två månader kvar – Till dagen vi får nycklarna till vårt nya hus !

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.