stylingbylinda

VALENTINES DAY!

Hallå bloggisar – Idag är det VALENTINES DAY och jag vaknade av ett stort leende och en underbar bukett med tulpaner framstucken framför mig. Barnen hade kommit över och lagt sig på tidiga morgontimmarna och låg och myste. Kan man få ett bättre uppvaknande än så? Helt fantastiskt!

 

Efter jobb, skola och förskola så hade vi mysmiddag här hemma – Barnen fick sin favorit mat och och sen fikade vi framför en film i soffan. Barnen fick varsin alla hjärtans dag present. En valfri aktivitet för hela familjen. Tycker att det är mysigt att ge bort upplevelser till barnen – Det är värt så mycket! Det kan vara alltifrån en dag i skidbacken, på leklandet, bus på badhuset eller en bio.

Jag blev överöst med presenter – vet inte vad jag gjort för att förtjäna det. Fick så fina teckningar och kort av barnen. Vilket jobb dom lagt ner på dessa fina presenter, blir alldeles rörd av bara tanken!

M hade köpt två stycken lampor som jag suktat efter ett tag – om jag blev glad.! Lamporna kommer att göra sig perfekt i vårt nya hus sen. Så himla fina !

Jag fick även min favorit parfym, som jag har snålat på de sista dropparna kvar i min gamla flaska. Haha… Vilket uppvaktade av mina fina grabbar!

 

Nu ska jag stänga lapen för ikväll – imorgon väntar jobb och planering.

Och det är fredag mina vänner, yeeey !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.