stylingbylinda

KÖKSPLANER !

Godmorgon bloggisar – Ligger kvar i sängen och bara njuter av en härlig lördagmorgon. Älskar helgmornar när familjen kan mysa runt i pyjamasar , morgonrocken och en slarvig knut på huvet.

Vädret verkar vara lite småmulet och det töar- Det som har varit ett sånt fint vinterland med snö på träden och högar med mängder av snö vart man än vänder sig !

 

Ligger och planerar kök till nya huset – det börjar dra ihop sig för att beställa snart och allt är väl så gott som spikat. Än finns det några små detaljer som vi inte har tagit ett beslut om .

Själva köket i huset är inte allt för stort- Vi har ca 3,10 i bredd och 4,87 på längden. Vi ska öppna upp rummet lite och göra så att det hänger ihop mera med vårt vardagsrum samt ”matsal” (som är ett hav). Så två utav väggarna kommer vi att öppna upp.

Vi har tänkt oss ett kök med grå luckor – vi vill ha en matt look och det har luckorna som vi valt. Egentligen så har jag tänkt mig en kulör som går mera åt det varmare beiga hållet men vi hittar inget som liknar det vi som önskar oss.

Överskåp har vi hoppat över och vi har tänkt oss att ha öppna hyllplan ovanför köksbänken – Där kan vi ställa vårt nya fina porslin i stengods !

Det som vi fortfarande inte riktigt bestämt oss över är bänkskiva, blandare och ho…..kanske också egentligen handtag .

Jag har en klar bild i huvudet hur jag vill att det ska bli när det blir klart – Hoppas och tror att det är där vi kommer att landa tillslut .

Längtar så till vårt nya hus !

 

Ha en fin söndag .

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.