Ändra om mindset – Stronger Mama

Stronger Mama

Annons

Ändra om mindset

Min dag idag slutade inte som jag hade velat men det får man ta. Ibland vaknar man energisk och tror sig få en bra dag men så händer det saker här och där som gör att du golvas gång på gång, tillslut är det svårt att ta sig upp. Idag vill jag dra ett stort gammalt täcke över mig och bara somna om tills det är lördag. Men riktigt så dramatiska ska vi inte vara, livet är upp och ner, men man får inte låta känslan ta över även om det är lättare sagt än gjort. Jag gör mitt bästa med att vända allt lite åt det positivare hållet. Inte helt, för man måste få känna sorg, irritation också men inte gräva ner sig i det.

Idag räcker men sen vill jag gå lägga mig med känslan av “imorgon är det en ny dag och jag kan ta nya tag, göra om det till det bättre för mig..” Och på morgonen gärna tänka “idag är det en ny dag, dags att göra den här dagen till en bra dag, som ska gå som jag vill..”

Jag älskar positiv mindset men det är lättare sagt än gjort att utöva det varje dag.

life-strong-mama-happy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons