Stronger Life

Pomodoro tekiken!

God morgon!

Tänk vad snabbt tiden går, snart är det nytt år, bara 4 månader kvar (mindre till och med) tills 2022 är slut. Hur känner du när du hör det/läser det? Jag trodde jag skulle få panik men tvärtom, det ger mig en push att dra in en högre växel dessa sista månader och se till att bli klar så att mitt 2023 kan börja precis som jag visualiserat det.

Min morgon börjar jag med yoga, meditation och visualisering av hur jag vill ha mitt liv. Varje dag försöker jag ta action steps mot det liv jag vill ha. Men jag ska vara ärlig, det är långt ifrån varje dag som jag lyckas med att visualisera och vara produktiv. Jag har en tendens att påbörja en sak och eter 15 minuter sitter jag och multitaskar med både tankar och sysslor. Jag har en ”bad habit” att sitta med min mail framför mig samtidigt som jag försöker skapa presentationer till mitt program/kurs och samtidigt tänker jag på vad jag kan göra för barnen denna dag. Alltså långt ifrån bra eller produktivt för i slutet så har jag inte löst varken mail, presentation eller tankar kring aktiviteter med barnen.

Så att testa pomodoro tekniken är nog en av de bästa sakerna jag kan göra.
Den går ut på att jobba effektivt i 25 min och sen ta en kort paus. När du gjort det fyra gånger är det dags för en längre paus. Har du någon gång testat den tekniken? Jag har inte gjort det men ska göra det idag. Att skriva det här inlägget är en av de sakerna jag gör effektivt i 25 min. Sen tar jag en paus för lite te.

Ha en fin dag och ta hand om dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.