Stronger Life

Flytta med grabbarna!

Nu har jag haft en fotograf här hemma som fotat vårt hem och snart kommer vår bostad ut på marknaden. Då kanske du tänker, har inte ni redan flyttat en massa? Jo det har vi, ibland blir det så för att uppnå ett visst mål. Nu är vi ute efter något annat och hamnade bara här där vi är för att vi ville snabbt in i bostadsbranschen. Nu är vi här och kan flytta till en bostad som har lite mer av det vi önskar ha i ett hem. En sån enkel sak som att ha två badrum när vi är tre tjejer och en kille, ja det är rätt kritiskt, haha.

Så en sak har jag lärt mig genom de senaste flyttarna. Anlita trust worthy firma som kan flytta dig, jag har haft lite halvt med otur förut och hamnade i tjats med en av de tidigare flyttgubbarna som inte alls förstått vad jag ville ha och det blev kaos i sista sekund. Att anlita någon som har bra recensioner är min rekommendation, någon som har samma härliga rykte som Grabbarna Flytt är det vi kommer att anlita när det är dags.

Och jag vet att många tänker att ”äh det är dyrt och jag kan göra det själv” men efter att ha flyttat flera gånger de nästa åren, så måste jag säga att det är verkligen värt pengarna att investera i sin egna tid. Att få mer tid till att göra det man vill och mår bra av än att avsky att stå och packa ner, flytta och bära kartonger, packa upp, damma av och dammsuga etc, Det finns ju städhjälp, det finns ju packhjälp och det finns flytthjälp, varför inte utnyttja det om du har möjligheten? Ja visst kan vi göra allt själva men jag föredrar att lägga min tid och energi på att coacha, bygga verksamheten, vara med barnen, gå ut och fika, eller annat skoj. Jag kommer i alla fall att höra av mig till grabbarna flytt inom kort, eftersom vi närsomhelst kommer att åka på en till flytt och då vill jag ha mer tid till det jag är bra på och leja ut det som grabbarna är bra på. 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.