Stronger Life

Idag är den en speciell dag….

Idag är det en speciell dag för oss. Vi firar och har oss sedan imorse och just när vi tänkte ha picknick öser regnet ner. Men vi skrattar mest bort det. 🙂 Idag fyller min man år, tjohej! Stort grattis till mannen som faktiskt är en av de bästa i världen. (Jag skriver en av de för att i mina ögon är min far också en otroligt fin man).

Min man: Han må få mig att se rött ibland, han må sakna vissa delar som för mig är viktiga och vara den som kan trigga mig mer än barnen kan, MEN han är också den som älskar mig ovillkorligt, precis som jag är med alla mina tusentals brister och humör, han är den som respekterar mig enormt och aldrig talar fult åt mig, till mig, om mig, han är den som aldrig svurit åt mig, skrikigt åt mig eller brustit mig stort i respekt. Han är den som stöttar mig i allt jag gör, alla mina idéer, alla mina knasiga påhitt, äventyr och förändringar jag ger mig in på med mig eller oss. Han är den som alltid tror på mig till 100% och mycket mer, han är min största fan och hejaklack. Han är den som stöttar mig som partner, förälder till våra barn och i hemmet. Han är en sån speciell, fin och hunkig man. ?  Han är min drömman, han är stilig, snygg och otroligt rolig. Mannen som får mig att skratta varje dag, som får mig att gå från arg till skratt på några sekunder.

Utan dig hade jag inte kunnat säga upp mig, utan dig hade jag inte vågat vara mig själv, utan dig hade jag inte vågat starta eget, utan dig hade jag inte haft våra två fina döttrar, utan dig hade jag möjligen haft mindre gråa hårstrån men varit i en tråkigare plats i mitt liv. Utan dig hade jag aldrig kommit så långt i mitt/våra liv och min utveckling som jag gjort idag.

Jag är glad och tacksam att jag gick ut med dig den där sista dagen på vårt jobb. Tack för att du bjöd ut mig, tack för allt du stöttar mig med i livet.

 

Stort  grattis  finaste  maken! 

 

Min hunk, min snygging, min drömman.
Fan vad jag älskar dig!
❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.