Stronger Life

Uppdatering från Spanien

Ibland saknar jag bloggandet men vet knappt vart jag ska hålla mig till längre. Ibland tänker jag att jag är nog förbi att blogga på Loppi, som är en portal mer för familjer men vart ska jag ta vägen då? Tips?

Just nu befinner jag mig i Spanien, i vårt nya hem vid Aguas Nuevas (Torrevieja-Alicante). Vi har badat en hel del, vi har lekt, shoppat, busat, bråkat, ja allt man kan tänka sig man gör under en semester. Men bäst av allt så har vi alla haft väldigt fint och skoj tillsammans.

såhär ser det ut när jag ger tillåtelse till ett av mina barn att sminka mig och jag somnar helt utmattad.

 

Mina föräldrar kom på besök de sista dagarna innan hemgång och det har varit en historia för sig. Mina föräldrar är mycket speciella om vi säger så.

Men snart är det hemgång för den här gången, vi kommer tillbaka till Sverige, firar några födelsedagar och sen kommer vi tillbaka hit ett litet tag till, innan skolan börjar. Gud så jag älskar det här livet, att vara så fri, att resa så fritt, att ha två hem. Vilken dröm.

Vad har gett mig dessa möjligheter att kunna resa på det här sättet och ha två hem? Genom att jobba med attraktionslagen, manifestera det jag vill ha och jobba hårt mot att driva eget för mer frihet. På det sättet så har jag kunnat skapa det liv jag önskar mig.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.