Stronger Life

Att ha en happy day!

Annons för Happy-day

 

Jag kan nog inte förklara, hur mycket jag längtar till Spanien. Vi håller i detta nu på att måla om hela bostaden, beställer möbler lite i taget från olika företag och det känns som att jag ska åka imorgon. Men än är det några veckor kvar så det är bara att ha is i magen och hålla ut. Så jag tänker att för att göra det lite roligare i vardagen, så får jag försöka piffa upp det med fina upplevelser här och där.

Tex så kommer ju Sveriges Nationaldag snart, visserligen vet jag inte hur många som firar det för många gånger känns Midsommar mer som Sveriges stora dag. 🙂 Men varför inte fira de båda dagarna stort!

snacks-gott-kids

Oj juste sen har vi skolavslutningen också. Att bjuda ut barnen på någon fin upplevelse via en båttur vore ju mysigt, njuta av värdet som jag hoppas är bra, njuta av vackra Stockholm och se den vackra naturen. För så är det, något Stockholm (eller Sverige överlag) har så är det grönskan och natur. Spanien har sina fina palmer men det är inte mycket grönt där pga värmen som torkar ut och det lilla som det regnar. Så en bra idé kan jag tycka, är att kika in på Happy-day som alltid har så bra upplevelser att presentera och just nu erbjuder de Happy-day Mixpaket som innehåller lite av olika upplevelser i ett. Jag som ofta har beslutsångest tycker ju såna mixpaket är awesome! Happy-days har länge varit min samarbetspartner och det är jag riktigt stolt över att säga. De har riktigt bra service, bra erbjudanden och det finns alltid någon upplevelse för alla hos de. Det går alltid att hitta något.  Om du inte har kikat in där så rekommenderar jag det starkt, perfekt nu när studenten är på ingång, när skolavslutningar är i full planering, tiden går fort så se till att boka något som du och din familj kan njuta av eller som du kan ge bort till något du älskar.

Ett annat tips är att morsdag är på ingång också. Alltså vi har så mycket kul att se fram emot! Att fira morsdag med en fin middag ute eller en spa upplevelse, vilken mamma gillar inte det? Och det bästa är att du bara klickar hem paketet till antingen personen och då kommer det inslaget i en fin box till deras dörr eller om du är sent ute så kan du klicka hem ett presentkort direkt till din mail-inkorg.

Om du beställer något, berätta gärna vad du valde!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.