Stronger Life

Nya leksaker!

Födelsedagar börjar närma sig och det är dags att köpa både till barnens kompisar som fyller precis innan sommaren och till mina egna i familjen som fyller under sommaren. Jag kan tycka att det blir svårare och svårare att hitta precisare att köpa till barnen för de är små men ändå inte så små. De leker inte med dockor längre och har egentligen aldrig gjort det, men om det inte handlar om mobiler längre, vad är det då man köper?

Har du upplevt samma med barn i dagsläge? Att sedan mobilerna blivit som smådatorer och kom in i barnens värld så är det nästan omöjligt att köpa presenter. Ska man köpa hörlurar så blir det mer telefon, mobilskal så blir det mer telefon, pengar? så blir det mer mobilspel.. Ja du förstår.

Men en sak som jag har märkt fungerar, är findgets. De kom väl inte för några år sen och är jättebra i skolorna också. Barn som behöver koncentrera sig mer, fokusera på något mer, använder sig av blanda annat Fidget leksaker. En av favoriterna här hemma har varit de lite mer slemmiga sakerna som jag kan ha svårt för, för jag blir lite äcklad, men barnen älskar de. 🙂

Men barnen är ju de som får välja sina slemmisar själva såklart, så jag lägger mig inte i vad de köper hem. Men bland mina favoriter har jag de som lyser i mörker, jag tyckte det var så kul att ha självlysande saker när jag var liten, kanske för att det var nytt då, ingen aning men det är något speciellt med såna leksaker/kläder eller vad det är.

Självlysande squshi! Så himla kul att ha i badrummet eller i sovrummet som en liten nattlig nattlampa nästan.

Men om man har lite äldre barn så finns det alltid något för alla, när mina barn blir lite äldre så kommer jag absolut att tycka om att testa drönare. Egentligen kan de ha drönare redan nu men det är kanske roligare längre fram när vi är i Spanien? Där kan man hitta mycket skoj att se, havet, båtarna, utsikten, ja jag vet inte, det känns som något för lite längre fram.

Här kommer en rolig sak jag kan berätta! 

Just nu kan du dessutom få min Personliga Rabattkod lekc13-a

Rabattkoden gäller t.o.m 2022-12-31, kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Mitt tips till dig som söker nya leksaker och tips, besök Leksakscity för att hitta alla typer av leksaker till barn! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.