Stronger Life

Coachande frågor

Veckorna går så fort förbi oss, har du märkt det? Vad ser ni fram emot just nu? De flesta säger väl sommaren, semester. Jag känner att jag har så mycket att se fram emot att jag knappt kan välja en sak.

Vi har så mycket framför oss just nu så som start av företag, få in klienter att hjälpa, renovering i hemmet i Spanien, fix i hemmet i Sverige, certifieringar inom vissa utbildningar och andra är pågående. Det är sjukt mycket just nu men jag älskar det så, det är otroligt härligt att kunna säga att jag älskar mitt liv.

Hur ser ditt liv ut? Finns det saker du önskar dig och som du drömmer om? Och om du har det, varför har du inte nått de hittills, vad har varit din dröm under en längre och vad är ditt största hinder att nå den drömmen?

Dessa frågor är så mäktiga om man bara tar sig ärlig tid att svara på de. Jag älskar att analysera mitt liv, mig själv och se vilka vägar jag kan ta för att nå mina mål och drömmar i livet. Vad behöver jag göra och vad behöver jag förändra.

Du kan åstadkomma vad du vil, du har makten att förändra dig själv och därmed förändra din värld. Vad vill du ha, dröm stort! Lev livet, vänta inte med det du drömmer om, lev nu, lev här, lev det bästa livet du kan tänka dig för vi har bara det här livet som vi är medvetna om och vi vet inte när det tar slut. Du har din värld i dina händer. Använd det, använd din kraft, lev!

Njut av dagen!

/Diana

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.