Stronger Life

Riva och göra om

Annons för Beslagonline

Vi har just fått godkänt att belåna bostaden så att vi kan få ut pengar till att renovera vårt badrum. Vi hade som mål, när vi flyttade in här, att vi skulle fixa garderober och gardiner först och sen skulle vi gå in på badrummet. Det är fint och går att lämna som det är nu men mitt önskemål är att fräscha till det lite ytterligare och göra det mer modernt, gärna med ett bord över tvättmaskinerna, sätta upp bättre krokar för handdukarna och kanske detaljer som skåp och toalettpappersplaceringen.

Jag har tittat runt en hel del för att försöka hitta min stil, vad jag tycker om och ena stunden vill jag ha det väldigt mycket badrumstillbehör i mässing, andra stunden vill jag ha marmor och sen hoppar jag över till naturfärger.. Men inne på Beslagonline.se har jag hittat en del produkter jag tycker om, det är i alla fall en bra början.
Det bästa jag såg inne på deras hemsida, var att deras produkter inte borras upp, de flesta har det starta 3M tejpen som gör badrummet mer flexibelt att ändra i framtiden. Att borra skapar skador i plattorna, risk för fuktskada och det är fult när man sen tar ner det och måste spackla igen fogen. haha hör på mig, låter som ett renoveringsproffs redan 🙂

Livet går att göra så mycket enklare med alla de nya fina idéerna företagen kommer på.
Vi får väl se vad vi landar i när det kommer till badrummet, jag tror jag har en idé som kommer att landa fint såväl hos mig som hos min man. Det som är jobbigt är när man har så många tankar och önskemål, Det är nästan så att man behöver flera olika badrum för att kunna inreda en och en så som man drömmer om. 🙂

Nu är det lite funderingar kring om vi ska ha stora plattor i badrummet eller de vanliga mindre som man brukar ha. Jag är inte så sugen på att ha ett ”vanligt” badrum, utan vill gärna ha något lite mer modernt, större plattor, stora pjäser.

Går du i inredningstankar eller renoveringstankar.. Kika runt du med! Besök Beslagonline.se för att hitta inredningsdetaljer till hemmets alla rum! Och om du vill, dela gärna med dig av de tankar och funderingar du har i kommentarerna för att stötta varandra och bolla med varandra. Det är alltid trevligt med stöd och engagemang.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.