Stronger Life

Tankar kring beslutet

Annons för Hagalunds kontorshotell

Nu när ni vet att jag har sagt upp mig och jobbar för mig själv numera, wohoo. Så ska jag dela med mig av lite tankar innan jag vågade ta steget att lyssna på mitt inre.

Jag har länge velat säga upp mig och jag har länge velat starta upp eget företag men inte vågat av olika anledningar. En av de var att jag hade rätt många intalade sanningar i mig, alltså de är inte sant men de var sanna för mig för att jag inte bearbetat det utan bara gått med på att tro på det.

Några av tankarna kring att ha eget företag var att man inte kan ta semester för att man måste slita så hårt och vara på plats hela tiden. Att man knappt kan se sin familj eller ens ha fritid för att man måste jobba så hårt med att jaga intäkter och framgång kommer ju inte av sig själv. Sen hade jag en tanke kring att man kommer att vara så ensam, jobba hemma och ruttna på ett och samma ställe hela tiden.

Nu ska ni få höra hur fel jag hade.
Att säga upp mig gav mig friheten att kunna styra min egna dag och det gav mig friheten att kunna jobba från vilken plats jag ville, åka på semester utan problem och ta med mig mitt kontor som då är min dator, överallt. Under de senaste åren har också mycket annat utvecklas, så om att man skapat kontorshotell och det är ju något som passar mig som handen i handsken. Att kunna hyra in mig för tillfället de jag känner att jag behöver det men också kunna nätverka med andra människor, det är ju så intressant för mig. Kontorshotell i Stockholm finns det ju hur många som helst och även om jag kan tänka mig att hyra in mig på en massa olika kontorshotell så måste jag ändå säga att mitt bästa kontor är ändå i Spanien. Att kunna ta med mig datorn, kontoret, jobbet, på flygplanet och kunna jobba från vilken plats som helst är guld värt för mig.

Den friheten som kommit med att jag sagt upp mig, med att jag har vågat ta steget mot att starta mitt egna företag och att jobba online baserat har öppnat så mycket möjligheter för mig!

Så om du är coach, under utbildning eller redan utbildad och står där utan att veta vad du ska göra nu och kanske har samma tankar som jag hade, att du inte kan tjäna pengar, att du blir ensam, att du måste jobba hemma hela tiden etc. Så låt inte det hindra dig, ta kontakt med kontorshotell, de finns överallt, ta kontakt med mig, men ta något steg framåt och våga följa ditt hjärta!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.