Stronger Life

Design och färg

I annons med Kids-World

Vad härligt det känns att våren är här, att vi äntligen får uppleva lite mer värme, lite sol och få en början på brännan. Jag sitter varje dag nästan, ute på min balkong och njuter av solen och blir solkysst och fin. 🙂 Men jag längtar ändå efter Spanien, efter havet och palmerna. Alltså vad jag älskar det livet och den miljön. Snart är jag där igen, vi har sålt vår bostad och köpt en ny lägenhet i Spanien. Den här sommaren vill jag sitta där och välja möbler, bada med barnen, sola och njuta av en härligt kall Cava med maken. Jobba med det jag älskar och njuta av ledighet.

Just nu sitter jag och kollar runt lite vad jag ska klicka hem till barnen som de behöver. Vi vuxna växer inte ut ur våra kläder förutom på bredden haha. Den här veckan har jag rensat bland barnens kläder, bett de göra listor på vad de vill ha och behöver för att lättare veta vad som ska köpas in.

Sommarkläder är jättehärligt att shoppa tycker jag, speciellt nu när barnen är lite äldre och kläderna håller längre. När de va små så gick det knappt en vecka sen va de sönder eller för att inte snacka om att de växte ur de så snabbt.

Men nu är det himla skoj att shoppa snyggt, hållbart och ibland design kläder då de har så otroligt fin design. Kids-world har en massa snyggt och många olika designmärken att välja bland.

 

 

Jag tycker om att klä mina barn i starka färger, så Kenzos design passar oss utmärkt, med tanke på våra färger så blir det så bra att ha självlysande barn på stranden haha. Man ser de lätt och tappar inte bort de i mängden, nä nu driver jag, men det är otroligt fint med starka färger på sommaren. Egentligen borde vi försöka använda mer färg året runt, det lyfter upp ens vardag så mycket mer.

För att hitta dina sommarfavoriter, kika in du med på Kids-World, de har det mesta för barn och ungdomar, inte bara kläder, de har leksaker, tält etc.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.