Stronger Life

Januari 2022

God morgon härliga dag!

Det här är första inlägget det här året och jag har velat fram och tillbaka om jag ska fortsätta på bloggen eller inte. Sedan jag la ner min gamla ”riktiga” blogg, som är full av familjära bilder, full av minnen och verkligen mitt liv om vi säger så, så har det inte varit samma att blogga för mig. Men sen älskar jag ju att skriva, så att skriva är något jag inte kan lägga ner bara.

Men den senaste tiden har jag varit så upptagen med sånt som jag älskar också, studier, böcker, sociala medier och business att jag inte hunnit till bloggen och inte heller haft något att dela med mig av. Livet bara rullar på helt enkelt.

Min uppdatering för denna månad som snart är slut och som passerat som ett ånglok är att jag kommer att börja erbjuda Reiki Healing på den härliga kristallbutiken Ohlamoon från och med torsdag den 3 februari 2022. På kvällarna kan du boka in mig på torsdag om du vill ses på en härlig behandling, full av avslappning, energi och kanske prata lite då om vad du behöver. Jag finns där för att lyssna, jag är där för dig och ditt välmående.

När: Torsdagar fr.o.m 3 februari 2022 efter 17:30

Var: Ohlamoons kristallbutik, Krukmakargatan 31 på Södermalm

Hur: Boka via mail [email protected] eller för att läsa mer och boka, gå in på hemsidan.

 

Annars har min januari har bestått av studier inom 6 mänskliga behoven och även om andlig coaching, jag har skapat samarbeten med Ohlamoon butiken och håller på att skapa några andra också, familjen har hunnit varit sjuka i Covid och legat sjuka 1,5 vecka men mår ganska bra nu. Vad mer? Ja det är ungefär så min januari månad sett ut och nu väntar jag ivrigt på vad februari månad har att erbjuda och vad jag kan skapa denna månad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.