Stronger Life

God Jul 2021

Good day bästa du!

Hoppas allt är bra med dig och att din jul varit riktigt härlig. För mig handlar julen om att vara med familjen, sina nära och kära, umgås, spela spel, mysa, titta på film, äta god mat (ibland lite extra hehe) och bara njuta av att ha fötterna på bordet när man sitter på soffan. Ungefär så.

Vad är julen för dig? Vad handlar det om?

Jul_xmas

Nu ska jag ta hand om mitt jobb litegrann och försöka bli klar tidigt (jag jobbar måndag & tisdag) så att vi kan fortsätta med det vi vill göra. Innan nyår tycker jag om att köra en rensning i hemmet, så att allt det gamla ska ut och börja året nytt och fräscht.

Det är lite av min nyårs ritual men sen ska jag även göra en New Year Ritual som är fokuserad på allt jag vill släppa taget om, börja om med, göra under 2022, hur jag vill ha den etc och göra en vision board. Det blir kul.

Har du någon nyårsritual som du gör inför det kommande nya året?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.