Stronger Life

Blandat och upp å ner

Well hello, det var ett bra tag sen faktiskt och jag hade inte planerat en sån här lång bloggpaus men jag måste säga att jag har verkligen behövt det här. Jag älskar ju att skriva och blogga men livet har verkligen tagit en vändning som heter duga, som är så annorlunda mot hur det varit förut men jag klagar inte, jag tycker om det även om jag saknar bloggandet lite.

Just nu har jag varit uppslukad av jobb, familjelivet och studier. Det har varit mycket trötthet, ångestfyllda dagar men också glädjande dagar. Den här veckan har varit lite halvkaos och det har verkligen gått upp och ner men nu vill jag bara släppa det, det är helg och jag är hemma och vabbar så nu vill jag bara må bra, det är som det är.

work_online_lovelife

Idag fredag tänker jag bara vara med min dotter, ta hand om henne, läsa lite böcker, chilla och ta hand om mig själv också. Varannan fredag får jag material ifrån en utbildning inom andlig coaching så det ska jag sitta och läsa den här helgen också.

Vad har ni för er denna helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.