Stronger Life

Go and get happier!

God morgon!!

Ny vecka, ny dag, vilken underbar känsla. Jag är så trött, riktigt trött men så tacksam för mitt liv, så tacksam för allt jag har framför mig och som jag har även nu. Visst händer det grejer som gör att jag mår dåligt, visst händer det saker som får mig att bli både ledsen och arg men det är så befriande att inte stanna kvar i det hela dagen, hela veckan, hela månaden eller hela livet. Man går igenom saker, försöker se vad man kan lära av det och sen går man vidare.

Det är just det som gör livet lättare, som gör livet lite gladare och mer spännande just för att man har en annan inställning.

Så hur gör man för att ändra inställning? 
Genom små steg mot ett tacksammare liv. Genom att se vad vi har och inte vad vi missat. Genom att se de små ljusglimtarna i livet och inte fokusera på det negativa. Börja med din morgon, hur startar du din morgon? Är du trött och arg, besviken för att du måste upp tidigt på morgonen, ont och stel i kroppen? Kanske har du morgonhumör som är katastrof, arg för att du måste befinna dig i det här ekorrhjulet?

Sätt dig ner och tänk igenom hur din morgon är, hur börjar du din morgon, vad gör du och hur mår du när du vaknar?

spirit

Det är viktigt att sätta sig ner och faktiskt se över hur vi lever, hur vi mår, vad vi gör för att må bra och inte. Vad är sakerna som behövs plocka bort och vad är sakerna som vi behöver ha mer av i ditt liv?

Skriv ner, anteckna och börja din förändring redan idag.
Hjälp på vägen? Onlinekursen Morgonritual är just för att börja skapa en lugnare morgon.

Den är på svenska

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.