Stronger Life

Change or stay

God morgon bästa!

Det är svårt för mig att skriva blogginlägg nuförtiden eftersom jag dels har mycket att göra och även dels för att jag har lite av en ångesperiod just nu. Min situation på mitt nuvarande jobb är inte jättestabilt och det gör att jag inte mår bra. Men jag jobbar på att lösa det och jag jobbar även på att använda känslorna jag får, för att ha det som min drivkraft framåt.

Utan den här ångesten hade jag kanske inte haft samma driv framåt, att starta mitt egna företag, att vilja komma bort etc.
När man mår bra på ett ställe så går allt mycket långsammare, man har inte lika bråttom att ta sig ut från den situationen man befinner sig i. Så vill jag heller inte ha det, då har jag det hellre lite svårt just nu men använder ångesten till att vara en push utåt.

Livet är verkligen vad du väljer att göra den till. Vill du tycka synd om dig själv, ha offerkoftan på dig och må dåligt, ja då är det bara att fortsätta som du gör idag. Eller vill du ta dig ut och göra något annat, ja då kan du använda ångesten till att skapa kraft och vilja att ta dig ut.

Låter enklare än vad det är kanske men det är en process att jobba med, det är ett pågående jobb hela tiden, att jobba på sig själv och ändra ens mindset. Men jag älskar det jobbet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.