Stronger Life

REIKI HEALER!

God morgon bästa underbara värld där ute ! Egentligen kanske det är god dag istället för god morgon. 🙂

Ny månad, ny vecka och ny dag. Hur underbart är inte det här. Jag är fullkomligt förälskad i livet, i världen, vilken underbar värld vi lever i om man bara öppnar ögonen.

I helgen hade jag en Reikikurs, den var intensiv som attans, från 9 -17 hela helgen och nu är jag initierad Reiki healer. Det var en otrolig upplevelse både att få initieringen och att få träffa så mycket härliga människor. Jag kom hem trött varje dag men med ett sånt otroligt leende på läpparna av lycka så det gav mig energi att orka fortsätta.

Året 2021 har verkligen varit det år som jag satte igång att lyssna på mitt inre (egentligen redan 2020) och skapa möjligheter. Nu är jag kostrådgivare, livscoach och reiki healer. Bring the light and shine on me. Jag är redo att följa min självs önskan. Jag är redo att hjälpa andra, jag är redo för att ta mig an utmaningar och rädslor, växa och se världen med nya ögon.

 

 

 

Den här månaden är min månad, jag fyller år och ska hylla mig själv stort, över allt jag åstadkommit under den här perioden. Jag är stolt och det ska man lyfta upp, bryta jantelagen och våga vara stolt.

Planerna den här veckan och månaden är stora för mig, more to come.
Har du satt planer för den här veckan, för den här månaden, för resten av året?
Gör det, sätt mål, fokusera på vad du vill göra i livet och vänta inte till nyår, finns ingen anledning.
Vill du ha hjälp med coaching och vägledning så vet du vart jag finns. 😉

www.strongerlife.nu

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.