Stronger Life

Fullmåne onsdag!!

God morgon bästa denna fullmånes onsdag!

Jag sov långt ifrån bra, sov för lite timmar, hade svårt att komma till ro och nu förstår jag, fullmåne! Idag ska jag försöka göra en full måne ritual för att manifestera det jag önskar mig i min vision board. Brukar ni göra en vision board? Jag kan varmt rekommendera att ni gör det, de är så bra att ha framför sig varje morgon eller varje gång man ska gå och lägga sig. För att ha i minnet, hela tiden vad man vill ha i sitt liv, hur man vill ha sitt liv. Jag älskar att göra vision boards och tycker att man kan ta det i akt att göra tex en varje halvår istället för varje år, eller så kan man göra mindre, varje månfas men det kan bli lite väl mycket? Det gör man som man vill och beroende på hur mycket tid man har.

Apropå tid, idag blev det en stressig morgon. Onsdagar är en dag då jag lämnar barnen på morgonen, det ger mig mindre tid att ha min yoga, att ha min meditation och hela morgonritualen kan bli lidande. Så jag inser att jag måste upp tidigare för att hinna med. För är det något som livet har lärt mig, så är det att jag behöver min morgonritual, jag behöver börja min morgon på mitt sätt och utan min meditation så fungerar jag inte lika bra.

Meditationen har gett mig en piggare morgon, en mer medvetenhet i livet, harmoni, tacksamhet, grundning, självkärlek och så mycket mer.

Hur börjar du din morgon och har du någon morgonritual?
Skulle du vilja ha en morgon ritual så finns det en kurs för Hur du skapar din egna Morgon Ritual här.

Nu behöver jag lite kaffe och sätta igång med min dag.
Önskar er det bästa i livet.

motivation

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.