Stronger Life

Dags att flytta?

I samarbete med Grabbarnaflytt

Well hello, den här dagen blir bara bättre och bättre. vi har fått nya kontakter som kommer att vara bra att ha i framtiden, mer än så kan jag inte berätta om just nu. Men jag ser så fram emot min framtid med min make men samtidigt försöker jag att njuta av resan till våra mål, för det är den vi växer av och som vi mins.

Jag är tacksam att jag kunnat hjälpa maken med sina mentala hinder han hade förut, såna som tex att han hatade att flytta och ville helst stanna kvar på samma ställe hela tiden. Men när vi började ”jobba” lite med de tankarna och fundera ut vad det är som är så jobbigt, vad det är som känns tungt, så insåg han en massa och idag har vi lyckats flytta två gånger inom loppet av 1 år ungefär. Tack vare det så lyckades vi köpa vårt boende idag också, annars hade vi suttit kvar missnöjda i radhuset vi hade. Det enda jag kan hålla med om att jag inte tycker om, är flyttstädning och den kommer vi att leja ut varje gång från och med nu. Varför ska vi slita ut oss mer än vi behöver? Det tar enormt på att rensa varje dag, packa och fixa, så resten får lejas ut eftersom det ändå finns tjänster som supportar det. På så sätt genererar man jobb också, vilket blir tillslut en god gärning. 😉

services image

Sedan kom vi fram till ännu en sak efter sista flytten, vi hade ju sagt att vi skulle ta alla kartonger och bara låta flyttfirman ta de stora möblerna. På så sätt så får allt plats i en lastbil och det går snabbt på bara 4 timmar och inte mer än 2000 kr. MEN i efterhand har vi insett att de där flyttkartongerna är mer än vad man tror, det är otroligt slitsamt så nästa gång vi flyttar ska vi ha flytthjälp från A till Ö, med alla tänkbara saker, allt från skohornet till soffan. 😀
En annan grej är att boka i tid, för det blev nästan panik i sista sekund! Jämför priser och ha helst bara tre att välja bland, sen blandar man bara ihop alla.

Det var mina tips denna tisdags-tipsande dag. 🚚 Flytta med lugn och ro, med stil och klass haha. Nä men flytta genom att lämna över nycklarna, låt proffsen sköta sitt jobb och ta en kaffe medan. 🙂
Det blir spännande att se vart vår nästa flytt blir, med oss vet man aldrig om det blir inom 4 månader eller om 2 år. 🙂

services image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.