Stronger Life

Gör det du mår bra av!

God morgon mina bästa. 

Idag vaknade jag så peppad på livet, så glad över att det är måndag och ny vecka! Jag har en sån energi idag och kanske det är för att jag är inne på min andra kopp av kaffe, kanske det är för att jag försov mig 30 minuter och studsade upp eller så har det bara med min underbara morgon ritual som jag aldrig backar för, som ger mig så himla mycket energi och välmående mentalt och hela kroppen.

Idag har jag som mål att hinna göra det jag har på min ”To do-list” med båda mina jobb, sen har vi lite ärenden på eftermiddagen, sådant som jag tycker är kul. Idag tänker jag bara göra saker som jag mår bra av, saker som behövs göras men som får mig att må bra. 🙂

citat_quotes_pepp_morgon

Vi kanske har våra 8 timmars jobb på kontoret som vi helst inte vill vara på. Vi kanske måste gå upp en viss tid som vi inte riktigt önskar oss och känner oss stressade varje morgon. Men behöver det verkligen vara så? Är det verkligen så att man måste säga upp sig på en gång och säga ”no more” utan att tänka sig för?

Nej så dramatiskt behöver du inte vara. Många predikar om att vi bara ska säga upp oss, byt jobb imorgon, livet är för kort. Japp sant, men så drastiska kan vi inte vara om vi inte sitter på flera miljoner som kan hålla oss flytande varje månad.

Mitt första tips skulle vara, jobba först med dig själv. Sen kommer resten att falla på plats lättare. Find your clarity och damma av din inre power och det är dags att glänsa som en diamant.
Jag vet att när jag började jobba med mig själv så förändrades hela min värld. Något helt nytt öppnade sig för mig, nya chanser, insikter och min vardag blev så mycket enklare än innan trots att jag satt på samma jobb, samma vänner, samma familj, det som hade förändrats va något inom mig…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.